Videoproductie

Op zoek naar goede videoproductie?

De videoproductie van Blauwborst media raakt mensen. Door het uitdenken van een concept, het schieten van het juiste materiaal en het zorgvuldig selecteren van audio, zorgen wij ervoor dat jouw boodschap kraakhelder is en blijft hangen. In een wereld waarin we overspoeld worden door informatie wil en moet je opvallen.

BEDRIJFSFILM

Met een sterke bedrijfsfilm behaal je jouw doelen. Jouw doel is bijvoorbeeld om nieuwe mensen aan te trekken of om meer van een dienst of product te verkopen. Met een bedrijfsfilm zorg je ervoor dat jouw doelgroep binnen enkele minuten exact weet waar jij als organisatie voor staat.

Wat kun je met een bedrijfsfilm?

Leuk zo’n videoproductie, maar wat kun je er eigenlijk mee? Laten we beginnen met het feit dat video een heel krachtig middel is om de aandacht van jouw doelgroep te trekken. Eén beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden! Met een videoproductie geef je een korte impressie van jouw werk. Over het algemeen is de spanningsboog van mensen kort en dat geldt al helemaal voor de nieuwe generatie Z. Enorme blokken met tekst (zoals deze) worden nog amper van begin tot einde gelezen. Dat is met video anders. Door krachtige visuals en meeslepende muziek zorg je ervoor dat jouw klant niet lees wat je doet, maar het ervaart. 

Videoproductie van testimonials

Je hebt lovende recensies en super tevreden klanten. Ze staan keurig op jouw website maar het is een enorme lap tekst geworden.

Zo komt de beleving niet over zoals jij het wilt. Mensen lezen ze niet eens, zelfs niet als je ze deelt op jouw social media kanalen. 

DOCUMENTAIRE

Je hebt een prachtig bedrijf opgebouwd met een rijke historie aan belangrijke momenten. Iets wat jij graag met jouw klanten wil delen om jouw ervaring en expertise onder de aandacht te brengen.
Stefan de Jong

Video productiebedrijf in de regio Noord-Holland

Door weer en wind zorgen wij ervoor dat jouw verhaal vertelt wordt.

Bekijk ook onze pagina: Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, video laten maken