Instructiefilm laten maken

In een wereld waar we overspoeld worden door informatie, wil jij er als bedrijf bovenuit springen.

Over het algemeen is de spanningsboog van mensen kort en dat geldt al helemaal voor de nieuwe generatie Z. Enorme blokken met tekst worden nog amper van begin tot einde gelezen, tijd om te upgraden naar een korte pakkende instructiefilm die de aandacht vasthoudt.
Bedrijfsfilm laten maken

Waarom een instructiefilm?

Het zien van beelden van een bepaald product of dienst creëert een vertrouwd gevoel bij de klant. Naast een vertrouwd gevoel, speelt het ook mee voor de betrouwbaarheid en voegt het extra waarde toe aan jouw merk.

Instructiefilm laten maken?

Heb jij interesse om voor jouw bedrijf een professionele instructiefilm te laten maken die de aandacht van jouw doelgroep weet vast te houden? Een film waarin jouw product of dienst op een professionele manier wordt tentoongesteld, twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Stefan de Jong videoproductie bedrijf Alkmaar

Onze werkwijze

1. Concept
Een goede instructiefilm laten maken begint met een sterk concept. Bij Blauwborst media wordt je hierin van A tot Z ontzorgd. Wij komen op locatie voor een oriëntatiegesprek en horen graag wat je wensen en eisen zijn. Op basis daarvan gaan wij achter de tekentafel zitten en bedenken een sterk concept. Deze presenteren we aan je en vervolgens is er ruimte voor aanpassingen.

2. Filmdag
Dan begint het leuke werk! De filmdag. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Met onze ervaring weten we dat zo’n filmdag spannend kan zijn. Gelukkig weten wij als geen ander om in te blenden in de omgeving waar we zijn. Dit heeft als resultaat dat we altijd hele natuurlijke beelden schieten. De filmdag neemt vaak een dag in beslag.

3. Monteren
Na een dag filmen hebben we een heleboel materiaal die we stuk voor stuk doornemen. Hiervoor trekken we ons zeker twee dagen terug. We kiezen de mooiste beelden en zorgen ervoor dat ze perfect op elkaar aansluiten.