Cameraman inhuren

Wil je graag een cameraman inhuren voor een evenement, bedrijfsfilm of documentaire?

Dan ben je bij Blauwborst media aan het juiste adres. Onze cameraman beschikt over alle professionele apparatuur én over de eigenschap om in te blenden binnen ieder gezelschap. Daardoor voelen mensen zich op hun gemak en krijg je het perfecte verhaal in beeld.

Wat kost het om een cameraman in te huren?

De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen voor een film. Uiteraard kunnen wij je van A tot Z ontzorgen in het filmen, editen, selecteren van muziek en het bedenken van een concept. Wij hanteren over het algemeen een tarief van €1000 voor een halve dag filmen en een dag editen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Een cameraman die je ontzorgt

Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat veel bedrijven vaak wel weten dat ze “iets” met video moeten gaan doen, maar hebben zij geen concreet plan. Geen zorgen. Onze camerman weet hier wel raad mee. Het is namelijk vooral belangrijk om in kaart te brengen wat je doel is. Wil je bijvoorbeeld nieuwe mensen aantrekken d.m.v. een recruitment video of wil je een ander soort publiek aantrekken met een bedrijfsfilm? Bij ons is alles mogelijk en we denken graag met je mee.

Freelance cameraman nodig?

Onze freelance cameraman gaat veel verder dan alleen het filmen. De filmdag is een onderdeel van het hele proces. Voordat onze cameraman aan de slag gaat, wil hij eerst met je in gesprek en de locatie bekijken. Met al deze informatie verzorgt hij een compleet concept voordat er een camera aan te pas komt. Het concept wordt uitgebreid besproken om zo samen tot het beste resultaat te komen. Naast cameraman is onze freelancer ook een editor. Alle beelden die geschoten zijn worden kritisch bekeken, zorgvolduig geselecteerd en passend gemonteerd. Er wordt muziek bij gekozen. Pas als de film helemaal klaar is wordt deze aan je gepresenteerd. Voldoet de film niet aan je verwachtingen? Dan volgt er een correctieronde.

Wil je meer weten over de werkwijze van de cameraman? Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Stefan de Jong

Video productiebedrijf

Door weer en wind zorgen wij ervoor dat jouw verhaal vertelt wordt.