Reclamefilm laten maken

Een reclamefilm laten maken die jouw product of dienst in de spotlight zet!

Een reclamefilm van Blauwborst media zorgt ervoor dat het onderscheidend vermogen van jouw product of dienst helder wordt. Door het uitdenken van een concept, het schieten van het juiste materiaal en het zorgvuldig selecteren van audio, zorgen wij ervoor dat jouw product of dienst blijft hangen. In een wereld waarin we overspoeld worden door informatie wil en moet je opvallen.
Bedrijfsfilm laten maken

Waarom een reclamefilm laten maken?

Met een sterke commercial behaal je jouw doelen. Jouw doel is bijvoorbeeld om meer van een dienst of product te verkopen. Met een commercial zorg je ervoor dat jouw doelgroep binnen enkele minuten exact weet waar wie je bent en waar je product of dienst hun mee kan helpen. 

Wat kun je met een commercial?

Leuk zo’n commercial laten maken, maar wat kun je er eigenlijk mee? Laten we beginnen met het feit dat video een heel krachtig middel is om de aandacht van jouw doelgroep te trekken. Eén beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden! Met een commercial geef je een korte impressie van jouw product of dienst. Over het algemeen is de spanningsboog van mensen kort en dat geldt al helemaal voor de nieuwe generatie Z. Enorme blokken met tekst (zoals deze) worden nog amper van begin tot einde gelezen. Dat is met video anders. Door krachtige visuals en meeslepende muziek zorg je ervoor dat jouw klant niet lees wat je verkoopt, maar het ervaart.

Stefan de Jong videoproductie bedrijf Alkmaar

Werkwijze voor het laten maken van een commercial

1. Concept
Een goede commercial laten maken begint met een sterk concept. Bij Blauwborst media wordt je hierin van A tot Z ontzorgd. Wij komen op locatie voor een oriëntatie gesprek en horen graag wat je wensen en eisen zijn voor een commercial. Op basis daarvan gaan wij achter de tekentafel zitten en bedenken een sterk concept. Deze presenteren we aan je en vervolgens is er ruimte voor aanpassingen.

2. Filmdag
Dan begint het leuke werk! De filmdag. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Met onze ervaring weten we dat zo’n filmdag spannend kan zijn. Gelukkig weten wij als geen ander om te in te blenden in de omgeving waar we zijn. Dit heeft als resultaat dat we altijd hele natuurlijke beelden schieten. De filmdag neemt vaak een dag in beslag.

3. Monteren
Na een dag filmen hebben we een heleboel materiaal die we stuk voor stuk doornemen. Hiervoor trekken we ons zeker twee dagen terug. We kiezen de mooiste beelden en zorgen ervoor dat ze perfect op elkaar aansluiten. Het resultaat? Een professionele commercial!

Ga aan de slag met Blauwborst media en laat een commercial maken die precies bij jou past waardoor jouw bedrijf een klantmagneet wordt!